Entinen F1-kuljettaja sekä legendaarinen asiantuntija Martin Brundle ei halua antaa aikaa Lewis Hamiltonia koskeville lopettamishuhuille. Vuonna 2007 debytoinut brittikuljettaja on aloittanut kuluvan kauden heikosti.

Edellisen kerran Hamilton on kerännyt näin vähän pisteitä kauden neljässä ensimmäisessä kilpailussa 13 vuotta sitten. Mika Häkkinen sekä moni muu on pohtinut seitsenkertaisen maailmanmestarin motivaatiota jatkaa heikentyneessä Mercedes-tallissa.

Brundle ei kuitenkaan ymmärrä Hamiltonin ympärillä vellovia eläkehuhuja. Britti haluaa muistuttaa kuinka hyvä 36-vuotias oli viime kaudella.

– Yht’äkkiä hän onkin täynnä F1-sarjaa, eikä motivaatiota muka enää riitä ja hänen pitäisi lopettaa. Tuo on pelkkää hölynpölyä, Brundle tilitti Sky Sportsille.

– Kyse ei ole hänestä, vaan autosta. Toivottavasti Mercedes pääsee oikeille raiteille nopeasti. On aivan liian aikaista puhua Lewisin lopettamisesta.

– Vain muutama kuukausi sitten pohdimme, oliko hänen Brasilian GP:n ajonsa F1-historian paras. Emme voi vaihtaa ääntä kellossa nyt vain siihen, että hänen tulisi lopettaa. Se on hölmöä.

Hamilton on onnistunut keräämään ensimmäisistä kilpailuistaan vain 28 pistettä. Tallikaveri George Russellilla on puolestaan kasassa jo 49 MM-pistettä.