Toisen polven F1-kuljettaja Mick Schumacher aikoo neuvotella jokaisen kärkitallin kanssa sopimuksensa päätyttyä. Ferrarin kuljettajaosastoon kuuluva saksalainen haluaa luonnollisesti mahdollisuuden F1-sarjan kärjessä.

Tie Ferrarille näyttää kuitenkin olevan kiinni Carlos Sainzin raportoidun jatkosopimuksen johdosta. Espanjalainen sekä Charles Leclerc viettäisivät Maranellossa ainakin kaksi seuraavaa vuotta.

Schumacher solmi viime kauden alussa kaksivuotisen sopimuksen Haasin kanssa. 23-vuotias ei ole vielä avannut pistetiliään kuninkuusluokassa. Toisaalta viime kauden Haas ei siihen mahdollisuuta tarjonnutkaan.

Tämän kauden avauskisa jätti Schumacherin lopulta sijalle 12. Viimeistä sopimuskauttaan ajava saksalainen ei kuitenkaan aio antaa Ferrari-kytköstensä estää siirtoa toiseen huipputalliin, jos mahdollisuus siihen ilmenee.

– On todella tärkeää käydä näitä neuvotteluja kaikkien kärkitallien kanssa. Tietysti kaikki riippuu minun omista suorituksistani. Muut asiat määräytyvät sen perusteella.