Bahrainin GP:n toiset vapaat harjoitukset on saatu ajettua. Nopeinta vauhtia piti hallitseva maailmanmestari, Red Bullin Max Verstappen.

Sessio saatiin vietyä läpi ilman suurempaa draamaa ja lähestulkoon kaikki, paitsi McLarenin Daniel Ricciardo saivat hyvin kierroksia alle. Australialaisen autoon iski jälleen suurempi ongelma ja australialainen sai kasaan vain 12 kierrosta.

Toiseksi nopeinta vauhtia piti Ferrarin Charles Leclerc, joka jäi lentävän hollantilaisen kärkiajasta (1:31.936) vain vajaat yhdeksän sadasosaa, joka lupailee jännittävää aika-ajoa, vaikkakin vielä on turhan aikaista pähkiä todellisia voimasuhteita.

Ferrarin vahvaa panosta täydensi tallikaveri Carlos Sainz. Espanjalaisen ero kärkeen tosin venähti jo lähes kuuteen kymmenykseen. Neljänneksi ripeintä vauhtia esitteli Mercedeksen George Russell, ennen Alpine-tallin Fernando Alonsoa.

Kuudennelta sijalta löytyy suomalaisittain positiivisia signaaleja, sillä avausharjoituksessa lähes täysin ajohommilta jäänyt Valtteri Bottas oli kuudes. Suomalainen jäi Verstappenin kärkiajasta noin sekunnin, eikä pitkissä vedoissa Alfa Romeon vauhti pitkissäkään vedoissa näyttänyt hassummalta muihin verrattuna.

Kymmenen kärjestä löytyi enemmänkin positiivisia yllätyksiä ja lajin kannalta raikkaita tuulahduksia. Muun muassa molemmat Haas-autot mahtuivat kymmenen nopeimman sakkiin, kun Mick Schumacher oli kahdeksas ja Kevin Magnussen kymmenes.

Huomionarvoista taaempaa lienee se tosiasia, että pikakomennuksella Aston Martinin rattiin hypännyt Nico Hülkenberg jäi hänen tallikaveristaan Lance Strollista vain kymmenyksen verran.

Koko tuloslistan toisista harjoituksista näet alta.

Jos twiitti ei näy, näet sen tästä.

Formula 1

@F1
FP2 CLASSIFICATION 👀

#BahrainGP #F1