Entinen Ferrari-kuljettaja Felipe Massa sanoo odottaneensa Ferrarin mahalaskua, joka lopulta tapahtui kaudella 2022. Legendaarinen italialaistalli valahti kärkikahinoista keskikastin pohjalle yhden terassikauden aikana.

Ferrari palasi kärkikolmikkoon viime kaudella, vaikka mestaruustaisto jäikin haaveeksi. Italialaistallin riveissä usean vuoden ajanut Massa ei kuitenkaan yllättynyt tallin kompastuksesta. Brasilialaisen mukaan tallissa on ollut ongelmia jo vuosia.

– Se ei yllättänyt minua, Massa kommentoi Ferrarin heikkoa suorituskykyä kaudella 2020 Motorsport-Magazinelle.

– Tallin parhaat vuodet olivat Schumacherin aikana sekä vuosina 2006, 2007 ja 2008. Vuoden 2009 jälkeen talli ei ollut enää huipulla.

– Sarjassa tapahtui paljon muutoksia ja silloin täytyy pitää pää kylmänä. Se ei ole helppoa Ferrarilla. Ongelma ei ole kuljettajissa, vaan tallissa sekä autossa. Carlos Sainz sekä Charles Leclerc ovat loistavia.

– Toivon, että muutosten ansiosta Ferrari pystyisi voittamaan kaudella 2022. Olen Ferrari-fani, mutta se ei ole aina helppoa. Voittaminen vaatii paljon kovaa työtä sekä vahvoja hermoja.