Red Bullin sekä Aston Martinin pitkäksi venynyt kiista aerodynamiikkaguru Dan Fallowsin palkkauksesta on tullut viimein päätökseen. Aston Martin ilmoitti viime vuonna tehneensä sopimuksen Fallowsin kanssa tehden hänestä samalla tallin teknisen johtajan.

Tätä Red Bull ei kuitenkaan purematta niellyt. Yksi F1-sarjan huippuosaajista oli sopimuksen alla energiajuomatallin kanssa vuoteen 2023 asti. Talli ei halunnut päästää Fallowsia kilpailijan riveihin ennenaikaisesti.

– Tilanteemme Danin kanssa on selvä. Hän työskentelee para-aikaa automme parissa sekä valmistelee ensi vuoden kilpuria, RB-tallipäällikkö Christian Horner kommentoi Autosportille viime vuonna.

– Hän teki uuden sopimuksen viime vuoden lopussa, joten hänellä on vielä rutkasti aikaa meidän kanssamme. Aiomme pitää hänet kiireisenä vuoteen 2023 asti.

Osapuolet eivät päässeet sopuun, joten tilanne eteni lopulta oikeuteen. Eilen Aston Martin tiedotti, että sopimus tallien sekä Fallowsin välillä on saatu. Britti liittyy Astonin vahvuuteen huhtikuun toinen päivä. Sopimuksen tiedot on pidetty toistaiseksi salaisina.