F1-pomo haluaa kuninkuusluokan palaavan perinteikkäälle kilparadalle tulevaisuudessa – ”He eivät ole osoittaneet kiinnostusta”

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan paluu Saksaan näyttää epätodennäköiseltä. Hockenheimin kilparata pudotettiin kisakalenterista kauden 2019 päätteeksi. Ainoastaan koronapandemian luomat muutokset mahdollistivat kuninkuusluokan paluun Nürburgringin legendaariselle kilparadalle viime vuonna.

F1-sarjan uusi toimitusjohtaja Stefano Domenicali haluaisi tuoda Formulasirkuksen takaisin Saksaan. Italialaisen mukaan maan promoottorit eivät ole osoittaneet minkäänlaista kiinnostusta palata isäntämaaksi.

– Olen todella pettynyt siitä, että meillä ei ole tällä hetkellä Saksan osakilpailua. En näe heiltä tällä hetkellä mitään kiinnostusta liittyä takaisin osaksi F1-kalenteria, Domenicali kommentoi saksalaisjulkaisu Sport1:lle.

– Se on oikeastaan aika yllättävää. Voisimme ajaa helpsti 30 kilpailua kaudessa, jos usea kiinnostunut saisi oman kilpailunsa. Se, että Saksasta ei edes kysytä asiasta, on valitettavaa.

– Saksalaiset ovat intohimoisia moottoriurheilufaneja ja tunnelma siellä on aina fantastinen. Haluan avata keskustelun vuoden alussa Saksan promoottorien kanssa ja selvittää, miten Formula ykköset saataisiin takaisin Saksaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.