F1-sarjan paluu Saksaan näyttää epätodennäköiseltä. Hockenheimin kilparata pudotettiin kisakalenterista kauden 2019 päätteeksi. Ainoastaan koronapandemian luomat muutokset mahdollistivat kuninkuusluokan paluun Nürburgringin legendaariselle kilparadalle viime vuonna.

F1-sarjan uusi toimitusjohtaja Stefano Domenicali haluaisi tuoda Formulasirkuksen takaisin Saksaan. Italialaisen mukaan maan promoottorit eivät ole osoittaneet minkäänlaista kiinnostusta palata isäntämaaksi.

– Olen todella pettynyt siitä, että meillä ei ole tällä hetkellä Saksan osakilpailua. En näe heiltä tällä hetkellä mitään kiinnostusta liittyä takaisin osaksi F1-kalenteria, Domenicali kommentoi saksalaisjulkaisu Sport1:lle.

– Se on oikeastaan aika yllättävää. Voisimme ajaa helpsti 30 kilpailua kaudessa, jos usea kiinnostunut saisi oman kilpailunsa. Se, että Saksasta ei edes kysytä asiasta, on valitettavaa.

– Saksalaiset ovat intohimoisia moottoriurheilufaneja ja tunnelma siellä on aina fantastinen. Haluan avata keskustelun vuoden alussa Saksan promoottorien kanssa ja selvittää, miten Formula ykköset saataisiin takaisin Saksaan.