Mercedes-tallin viiden vuoden palveluksen jälkeen jättävä Valtteri Bottas on jakanut jäähyväisiä saksalaistallin kanssa läpi viimeistä kisaviikonloppua Abu Dhabissa. Bottaksella on käytössä erikoiskypärä, jossa muistellaan 32-vuotiaan saavutuksia Mercedeksellä.

Nyt myös Mercedes osallistui juhlahumuun. Tallin mekaanikot toimittivat Bottaksen uudelle tallille, Alfa Romeolle ”selviytymispaketin” suomalaiselle.

Paketti on kasattu kieli poskella siinä mielessä, mikä Bottakselle olisi tärkeää. Mukana on luonnollisesti puuropaketti, parranhoitosetti, salmiakkia, Fazerin suklaata sekä muumimukeja. Mercedeksen TikTokin tähdeksi noussut suomalainen saa mukaansa myös manuaalin sovelluksen käyttöön.

Bottas siirtyy sveitsiläistalliin monivuotisella sopimuksella. Kyseinen seikka oli se syy, miksi Bottas valitsi juuri Alfan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.