Saudi-Arabian kisaviikonlopun viimeinen harjoitussessio saatiin pakettiin Max Verstappenin johdolla. Ensimmäistä kertaa Jeddan kilparadalla kurvailevat F1-kuljettajat ovat kuitenkin kohdanneet ongelmia rataposition kanssa. Kuljettajat eivät radan mutkaisuuden takia näe eteensä lähes ollenkaan

Nyt vaaratilanteita aiheutti hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton. Britti oli lähellä kahta kolaria saman kierroksen aikana. Kaikki alkoi pääsuoralla, kun brittikuljettaja väisti Pierre Gaslya ajolinjalle. Sisäpuolella oli tilaa, mutta tempun ansiosta molemmat kuskit ajautuivat pitkäksi.

Toinen vaarallisempi tilanne tapahtui radan toisella sektorilla. Täysin tietämättömänä ajava Hamilton oli saada Nikita Mazepinin Haasin peräänsä. Venäläiskuljettajan nopeat refleksit pelastivat osapuolet osumalta. Hamiltonin npein aika riitti lopulta toiseksi.

Ratakävelyn tuttuun tapaan väliin jättänyt Kimi Räikkönen käytti rutkasti aikaa radalla lauantaina. Suomalasikuljettaja oli lopulta sijalla 13. Silmäänpistävää oli kuitenkin Alfa Romeon suoranopeus. Suomalaiskuljettaja oli nopeusmittauksessa nopein.

Valtteri Bottas oli kuudes vajaan sekunnin erolla kärkiaikaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.