Brasilian GP:n voittoon ajanut Lewis Hamilton sanoo, ettei kokenut Max Verstappenia vastaan suurempaa vääryyttä.

Kierroksella 48 nähtiin hurja tilanne, jossa Hamilton näytti pääsevän jo hollantilaisen edelle, mutta Red Bull -auto syöksähti vielä sisäpuolelle ja molemmat kuljettajat ajautuivat leveäksi.

Vaikka tilanne kuumensi etenkin Mercedes-pomo Toto Wolffin tunteet, ei Hamilton itse nähnyt tilanteessa sen suurempaa draamaa. Seitsenkertainen mestari ei odottanut enempää, eikä vähempää, kun vastassa on nimenomaan Max Verstappen.

– Se oli hauskaa. Tarkoitan, että tuolta maailmanmestaruustaiston pitääkin näyttää, sanoi Hamilton RaceFansin mukaan.

Kuninkuusluokassa tilanteet tapahtuvat nopeasti, eikä brittimestari osannut sanoa tarkemmin, mitä tilanteessa todellisuudessa tapahtuikaan. Lopulta voiton vienyt Hamilton kuitenkin osasi odottaa, ettei lentävä hollantilainen anna kärkipaikkaa ilmaiseksi.

– Mielestäni olin hieman edellä hetken aikaa, mutta sitten hän vain piti pintansa ja ajauduimme molemmat ulos radalta, sanoo Hamilton.

– Oikeastaan häneltä loppui rata kesken, joten sitten jouduin välttämään osuman.

– Se oli kovaa taistelua, enkä oikeastaan odota yhtään vähempää. Renkaatkaan eivät koskettaneet, joka oli hyvä asia, puhui britti.

Hamilton ajoi vakuuttavasti koko viikonlopun. Hamilton starttasi lauantain sprinttikisaan hylkäyksen seurauksena viimeiseltä sijalta, mutta nousi upeasti aina viidenneksi saakka.

Sunnuntain pääkilpailuun brittitähden niskassa oli viiden lähtöruudun rangaistus. Kymmenennestä lähtöruudusta Hamilton nousi sunnuntain pääkilpailussa ripeästi kärkitaistoon ja aina kilpailun voittoon saakka.

Ero MM-pisteissä Verstappeniin nähden kapeni seitsemällä pisteellä. Britillä on kurottavaa vielä 14 pisteen verran, kun kaudesta on ajamatta kolme osakilpailua.