F1-matkansa kauden loputtua päättävä Antonio Giovinazzi oli yllättynyt Alfa Romeon päätöksestä korvata hänet kiinalaiskuksi Guanyu Zhoulla. Italialainen on ollut erittäin suorasanainen kommenteissaan, syyttäen Alfa Romeon valitsevan rahan taitavan kuljettajan sijasta.

Giovinazzi paljasti myös, että hän ei kuullut Zhoun sopimuksesta itse Alfalta. Tieto tuli kiinalaiselta jälleenmyyjältä. Giovinazzi itse uskoo ajaneensa parhaan kautensa F1-sarjassa.

– Mielestäni tämä oli urani paras F1-kausi ainakin suorituskyvyn suhteen. Unohdetaan pisteet, sillä minulla on ollut rutkasti epäonnea kilpailuissa, Giovinazzi aloitti italialaisen Radio 2 -kanavan haastattelussa.

– Olen ollut jatkuvasti aika-ajoissa sekä useasti myös kilpailuissa Kimi Räikköstä edellä. Hän on entinen maailmanmestari, joten mielestäni se on hyvä vertailukohta. Olen tietysti pahoillani siitä, että en saa mahdollisuutta jatkaa. Ei tämä ole ensimmäinen kerta, kun kuljettaja saapuu sarjaan rahatukun kanssa.

Giovinazzi on viettänyt kolme peräkkäistä kautta sveitsiläistallin riveissä. Giovinazzi ei ole ollut tallikaveri Räikkösen yläpuolella kertaakaan pistetaulukossa kauden päätteeksi. Italialainen jatkaa uraansa Formula E -sarjassa.