Italialaislehdistö ruoskii Lewis Hamiltonin epäonnistumista: ”Michael Schumacher ei olisi tehnyt tätä virhettä!”

Menetettyään kuljettajien MM-sarjan kärkipaikkansa Monacossa Max Verstappenille, Lewis Hamiltonilla oli oiva mahdollisuus kuitata vahinko välittömästi takaisin Azerbaidžanissa.

Verstappenin kilpailun päätyttyä rajuun kolariin, Hamilton oli vain lyhyen matkan päässä palkintokorokesijoituksesta. Tämä kaikki kuitenkin haihtui savuna ilmaan, miehen savuavien jarrujen lukittauduttua ensimmäisessä mutkassa uusintalähdön jälkeen.

Hallitseva maailmanmestari putosi kärjestä aivan joukon hännille, eikä kyennyt enää taistelemaan tietään pistesijoille.

Perinteisesti dramatiikkaa ja syntipukkeja rakastava italialaislehdistö ei jättänyt Ferrarin pitkäaikaiselle veriviholliselle kuittailun mahdollisuutta käyttämättä.

– Max Verstappenin epäonni avasi oven Lewis Hamiltonille, joka ei käyttänyt mahdollisuutta hyväkseen, vaan syöksyi omaan kuiluunsa. Hän oli syntisen ahne, paljastaen samalla inhimillisen puolensa.

Ayrton Senna tai Michael Schumacher eivät olisi tehneet tätä virhettä. Ehkä uransa alussa, mutta eivät vuosien F1-kokemuksella. Tästä syystä Red Bull voitti kaikesta huolimatta Azerbaidžanin osakilpailun, kirjoittaa Resto del Carlino.

Italian suurin urheilulehti, Gazzetta dello Sport, käänsi puolestaan veistä haavassa toteamalla, ettei Hamilton ole edes Verstappenin hankalin kilpailija tällä hetkellä.

– Kaikesta huolimatta, Verstappenin vaikein vastus tällä kaudella on edelleen onnetar, kun taas Hamiltonilla on ollut vain hyvää onnea tähän saakka. Onni oli Hamiltonin puolella Bakussa, kuten se oli myös aikaisemmin Imolan osakilpailussa.

– Verstappenille tyrmäys, mutta Hamilton heitti lahjansa pois, otsikoi Corriere dello Sport.

– Nolla yhteispistettä kahdelle mestarikandidaatille kertoo, miksi puhumme Azerbaidžanin kaaokesta, juttu jatkuu.

Myös Valtteri Bottas saa osansa kritiikistä.

– Vihdoinkin Verstappen voi luottaa tallikaveriinsa, sillä Sergio Perez käytti mahdollisuutensa hyväkseen. Meksikolainen teki juuri kuin pitikin, eli vei pisteitä kilpailijoilta – asia, jossa Valtteri Bottas epäonnistui. Suomalainen ajoi järkyttävän kilpailun, jäädessään Mercedeksellään molempien Alfa Romeo-kuskien taakse.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille