Toiseksi sijoittunut Carlos Sainz toivoi jopa enemmän – ”Tämä ei ehkä maistu niin hyvältä kuin pitäisi”

© Kuva: Getty Images

Ferrarilla kaasutteleva Carlos Sainz sijoittui hienosti toiseksi sunnuntaina ajetussa Monacon GP:ssä.

Sainz pääsi ensimmäistä kertaa Ferrarin väreissä suihkuttelemaan kuohujuomaa, ja vaikka tulos on alkukauteen peilaten melkoinen yllätys, toivoi espanjalainen silti jopa enemmän. Ferrari oli torstain harjoituksista saakka loistavassa vauhdissa.

– Charles oli paalulla ja meillä jäi eilen hyvä aika-ajokierros ajamatta. Ehkä tämä ei maistu niin hyvältä kuin pitäisi, totesi Sainz kilpailun jälkeisessä haastattelussa.

– Se on hyvä tulos. Jos joku olisi kertonut minulle ennen viikonloppua, että tulet sijoittumaan toiseksi, olisin ottanut sen.

– Ehkä viikonloppua taaksepäin katsoessa voin olla iloinen ja ylpeä siitä, mitä saavutimme, totesi espanjalainen.

Sainz koki ylimääräisiä menestyspaineita, kun sai tietää, ettei hänen tallikaverinsa Charles Leclerc pysty starttaamaan kilpailuun ollenkaan. Espanjalainen lähti matkaan neljännestä ruudusta, mutta hyötyi itse tallikaverinsa epäonnesta, sekä Valtteri Bottaksen keskeytyksestä.

– Kun näet, ettei toinen auto pystykään lähtemään paalulta matkaan, niin yhtäkkiä kaikki vastuu onkin sinulla, sanoi Sainz.

Ferrari ansaitsi vauhtinsa puolesta Monacon GP:stä enemmänkin pisteitä ja Sainz halusikin palkita tiiminsä uurastuksen vahvalla suorituksella.

– Meidän piti vain saada startti kohdilleen, kuten saimmekin, tiivisti Sainz.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.