”Sellaista ei yksinkertaisesti tehdä” – Toto Wolff tyrmää entisen työntekijän väitteet Mersun härskistä taktiikkapelistä

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff oli tyrmistynyt, kun hän kuuli entisen Mercedeksen tekniikkapomo Paddy Lowen paljastuksista Formula 1 -sarjan virallisessa Beyond the Grid -podcastissa.

Lowe kertoi podcastissa, että Mercedes oli niin ylivoimainen kaudella 2014, että talli ajoi tarkoituksellisesti kaikki ajat heikennetyllä moottoriteholla. Tällä Mercedes pyrki estämään F1-sarjaa muovaamasta sääntöjä sille epäsuosiolliseen suuntaan.

– Paddyn on täytynyt olla kyllä jossain eri paikassa kuin minun. Sellaista ei yksikertaisesti tehdä, että käännettäisiin moottoritehoa alaspäin sääntöedun saamiseksi, Wolff sanoi Portimaossa GrandPX-sivuston mukaan.

Mercedeksen dominanssi on jatkunut juurikin kaudesta 2014 lähtien. Talli on kahminut kaikki kuljettajien ja valmistajien maailmanmestaruudet vuosina 2014-2020.

– Siitä vuodesta alkoi sääntöjakso, jota ei olisi missään tilanteessa muutettu. Paddy ehkä näki asian toisella lailla, Wolff kuittasi loppuun.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004