Ferrarin Carlos Sainz ajoi kauden ensimmäisen palkintopallisijoituksensa sunnuntaina Monacon GP:ssä.

Maalissa haastattelupisteellä entinen F1-tähti David Coulthard hämmästeli Sainzin kuontaloa, joka ei ollut lainkaan märkä. Yleensä kuljettajat hikoilevat kilpailujen aikana runsaasti ja Monacossa ajetaan peräti 78 kierrosta.

– Se on helppoa, kun harjoittelee. Ehkäpä sinä et vain harjoittele tarpeeksi, mutta me olemme hyvässä kunnossa, Sainz kuittailu naureskellen Coulthardille.

Sainz oli vielä eilen aika-ajon jälkeen turhautunut, koska tallikaveri Charles Leclercin kolari esti Sainzia parantamasta aikaansa (uutinen). Kisapäivänä irronnut kakkossija sai espanjalaisen huulille hymyn.

– Jos minulle olisi sanottu ennen Monacoon tuloa, että sijoitun toiseksi, olisin ottanut sen. Kun koko viikkoa katsoo, olen todella iloinen ja ylpeä toisesta sijasta.