Brittiläisen Daily Mail -lehden mukaan Mercedes on menettämässä uskonsa heidän suomalaiskuljettaja Valtteri Bottakseen.

Lehti nojaa huhunsa nimettömään lähteeseen Mercedeksellä, jonka mukaan saksalaistallin tehtaalla aletaan olla jo kyllästyneitä suomalaisen heikkoihin otteisiin.

– Tehtaalla alkaa olla jo pieniä levottomuuksia liittyen Valtteriin, kertoo nimettömänä pysyvä Mercedeksen työntekijä brittilehdelle.

Samainen työntekijä kertoo myös tiimissä olevan hyvin muistissa viime kauden Sakhirin GP, jossa George Russell tuurasi Lewis Hamiltonia ja oli välittömästi kisassa nopeampi kuin Bottas.

– Hän ei vain ole valmis, kuten Russell sen myös viime kaudella osoitti, sanoi Mercedeksen työntekijä.

Huhut Bottaksen korvaamisesta ei ole mitään järin uutta, sillä sitä on jatkunut käytännössä Bottaksen Mercedes-uran alusta saakka, mutta tilastot ovat karua luettavaa tallikaveri Hamiltonin hyväksi. Heidän yhteisellä ajallaan Mercedeksellä, Hamilton on voittanut 44 kilpailua Bottaksen yhdeksää vastaan.

Bottaksen ennenaikainen erottaminen tallista saattaisi johtua myös siitä, että ensimmäistä kertaa pitkään aikaan Mercedes joutuu tosissaan taistelemaan valmistajien mestaruudesta, jolloin saksalaistalli tarvitsee jatkuvasti molemmilta autoilta vahvaa suorittamista.

Suomalaiskuljettajan mahdollisten potkujen tapahtuessa, ottaisi hänen paikkansa Mercedeksellä vähemmän yllättäen Williamsilla tällä hetkellä kaasutteleva George Russell.