Elettiin 70-luvun loppua, kun muuan suomalainen kuski onnistui murtautumaan maailman kovimpaan autourheilu-sarjaan, F1:een.

Siihen aikaan tupakkayhtiöt olivat vielä merkittävässä asemassa kisojen sponsoroinnissa. Oli punavalkoisia Marlboro-autoja ja mustia JPS-autoja. Rahaa virtasi sarjaan, mutta jo silloin aihe herätti pahennusta Suomessa. Ihmiset tiedostivat, miten pahasta tupakointi on terveydelle. Huippukuskiksi noussut eläinlääkärin poika oli jäänyt nikotiinikoukkuun jo Iisalmen lukiossa, josta valmistui ylioppilaaksi 1968.

Autourheilussa kansainväliset tupakkajätit olivat ne isoimmat rahalliset tukijat, ja tupakointi kuskien keskuudessa oli todella yleistä. Suomalaiskuski esiintyi usein rööki suussa myös mainoskuvissa.

Tupakan mainostaminen kiellettiin Suomessa jo vuonna 1978, mutta kansainvälisissä kisoissa se oli hyväksyttävää vielä 90-luvulle asti.

Ennen mainostettiin tupakkaa, mainostetaanko kohta nikotiinipusseja?

Nykyään tupakoinnin mainostaminen on kiellettyä melkein kaikkialla, kuten itse tupakointikin.

Tupakkayhtiöt ovatkin kehittäneet markkinoille vähemmän haitallisia tuotteita. Uusimpana ovat tulleet nikotiinipussit. Se on huomattavasti vähemmän haitallinen tuote kun perinteinen savuke. Se ei rasita keuhkoja eikä sisällä satoja myrkkyjä. Siksi nikotiinipussit ovatkin nyt maailmalla todella suosittuja.

Nikotiinipussit ovat myös huomattavasti terveellisempi vaihtoehto kuin perinteinen tupakkaa sisältävä ruotsalainen nuuska. Haaparannasta nuuskaa on tutu edelleen runsaasti, muun muassa suomalaisten keskuudessa suositusta Nuuskakaira-kaupasta, mutta nyt kun rajat ovat olleet kiinni, ihmiset ovat siirtyneet nikotiinipusseihin.

Suosituin suomalainen nikotiinipussikauppa: Nikotiininuuska.fi

Nikotiinipussikauppa Nikotiininuuska.fi on suomalainen verkkokauppa ja markkinajohtaja nikotiinipussien verkkomyynnissä Suomeen. Valikoima on laaja ja lisää tuotteita tulee melkeinpä viikoittain. Uusimpia merkkejä ovat loistavat XQS ja Nordic Spirit. Suosituimmat tuotteet ovat olleet ruotsalaiset Shiron True North 4MG ja naisille suunnattu 77 Pouchesin Forest Fruit 6MG.

Kaikki Nikotiininuuska.fi:ssä myytävät merkit ovat Suomen lainsäädännön mukaisia alle 4MG:n nikotiinipusseja ja täysin laillisia tilata postitse Suomeen. Toimitusaika on keskimäärin vain kolme arkipäivää. Tilaa nyt kilpailukykyiseen hintaan itsellesi oiva tilaisuus lopettaa tupakanpoltto.

Nikotiinipussit tulevat huomattavasti myös perinteistä tupakanpolttoa halvemmaksi. Nikotiinipussit eivät värjää hampaita eivätkä valu kuten perinteinen nuuska. Tilaaminen on sallittua vain yli 18-vuotiaille.

Samankaltaisia artikkeleita:
1. Miten entinen jalkapalloilija pääsi eroon tupakasta nikotiinipussien avulla
2. Nikotiinipussit on uusi villitys