Red Bullin huippukuski Max Verstappen kokee kolauksen varikkotiiminsä sisällä juuri ennen kauden alkua. Hollantilaisen luottomekaanikko Lee Stevenson jättää paikkansa Verstappenin varikkotiimissä ja vaihtaa rooliaan organisaation sisällä.

Stevenson on toiminut Verstappenin mekaanikkona useita vuosia. Stevenson julkisti lähtönsä Instagramissa.

– 10 voittoa, kolme paalupaikkaa sekä 42 palkintosijaa. En olisi voinut uneksiakkaan näin hienosta seikkailusta yhdessä koko sarjan parhaan kuljettajan kanssa. Sääli, ettemme voittaneet mestaruutta, mutta Max tulee menestymään, Stevenson aloitti.

– Minun matkani Maxin ykkösmekaanikkona päättyy. Saan uuden roolin tallin sisällä, tarjous josta en voinut kieltäytyä. Toivotan kaikille kolleegoilleni onnea. Toivottavasti nappaatte mestaruuden!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.