Redditin F1-keskustelupalstalla tehtiin fanien äänestys formulavuoden parhaista ja heikommista ajoesityksistä kilpailuissa.

Parhaan ajoesityksen kunnian vei ylivoimaisella äänimäärällä Alpha Taurin Pierre Gaslyn voitto Italian GP:ssä. Ranskalainen oli ensimmäinen Mercedeksen, Ferrarin tai Red Bullin ulkopuolinen kuljettaja, joka oli voittanut kilpailun sitten vuoden 2013.

Samaan äänestysprosenttiin ylsi Red Bullin hollantilaistähti Max Verstappen komealla 70. juhlavuoden GP:n suorituksellaan. 23-vuotiaasta tuli kisassa kauden ensimmäinen kisavoittaja, joka ohjasti muuta laitteistoa kuin hallitsevan mestaritallin Mercedeksen kilpuria.

Kolmanneksi parhaiden esitysten listalla nostettiin Sergio Perezin F1-uran debyyttivoitto Sakhirin GP:ssä.

Huonoimpien suoritusten kärkisijan vei valtavalla äänivyöryllä Mercedeksen Valtteri Bottas.

Suomalaisittain kiusallinen kunnia ansaittiin Turkin GP:ssä, jossa Bottas pyörähti autollaan jopa kuusi kertaa ympäri, joutui tallitoverinsa Lewis Hamiltonin ohittamaksi kierroksella ja ajoi maaliin vasta 14. sijalle.

Bottas ylsi surkeimpien ajosuoritusten listalle myös toisen kerran. Suomalaisen tippuminen toiselta sijalta kuudenneksi Italian GP:ssä ei ollut fanien mieleen.

Alla faniäänestyksen tulokset kokonaisuudessaan.

The Best and Worst 10 Drives of the 2020 F1 Season (by fan ratings) from formula1