Sergio Perezin F1-tallivaihtoehtoja kaudelle 2021 on jäljellä hänen mukaansa vain Red Bull.

Teoriassa vaihtoehtoja on vielä useampia. Sekä Romain Grojean että Kevin Magnussen tulevat lähtemään Haasilta kauden päätteeksi, mutta amerikkalaistalli tulee hyvin todennäköisesti tuomaan ensi kaudeksi pilttuuseensa Mick Schumacherin ja Nikita Mazepinin tulokaskaksikon. AlphaTaurin odotetaan myös tekevän sopimuksen F2-lupauksen kanssa, nostamalla Yuki Tsunodan kuninkuusluokkaan.

Perez totesi TheRace.comin haastattelussa torstaina suunnittelevansa taukoa kilpaa ajamisesta, mikäli Red Bull ei tarjoa hänelle sopimusta.

– Luulen, että jollen aja Formula 1:ssä, en aja ensi vuonna missään muuallakaan.

– Suurin osa eläköityneistä kuskeista tulee hulluksi puolessa vuodessa. He haluavat kokeilla kaikkea mahdollista. Itsestäni en osaa sanoa, en ole koskaan kokenut sellaista.

Perez on tällä hetkellä kuljettajien MM-taulukossa sijalla neljä. Hänen uransa paras lopullinen sijoitus on seitsemäs. Parhaillaan yhdeksännellä sijalla majailevan Alexander Albonin tulevaisuus Red Bullilla tulee todennäköisesti selviämään kauden päätöksen jälkeen.