Red Bull -pomo muisteli nolosti päättynyttä vetoaan – joutui hyppäämään median edessä ilman vaatteita uima-altaaseen

© Kuva: Getty Images

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner muisteli Talking Bull -podcastissa noloa vedonlyöntiään Formula 1 -asiantuntijan Martin Brundlen ja tallin kuljettajan David Coulthardin kanssa. Horner joutui vedonlyönnin seurauksena hyppäämään ilman vaatteita uima-altaaseen Monacon GP:n jälkeen vuonna 2006.

– Vuonna 2006 autollamme oli päästy hädin tuskin maaliin yhdessä kilpailussa. Auto ylikuumeni Silverstonessakin, vaikka siellä ei ollut kuin viitisen astetta lämmintä, Horner aloitti tarinansa.

Monacoon saavuttuaan Horner oli juonut muutaman ravintola-annoksen alkoholia Brundlen kanssa, joka oli tuolloin Coulthardin asianhoitaja.

– Martin muistutti, että David on ajanut aina hyvin Monacossa, ja palkintopallipaikka voisi olla mahdollinen. Tuolla kaudella emme päässeet aika-ajoissa edes kymmenen joukkoon, joten palkintopalli tuntui mahdottomalta. Siksi sanoin, että jos hän on palkintopallilla, hyppään alasti uima-altaaseen.

Coulthardin aika-ajo osui nappiin, ja brittikuljettaja oli kymmenen parhaan joukossa.

– Kisan alettua hän alkoi nousemaan sijoja nopeasti. Hän oli neljäntenä ja hyvän strategiamme ansiosta hän nousi yhtäkkiä kolmanneksi. Tässä vaiheessa olin jo unohtanut vetomme, Horner kertoi kisasta.

Kun Coulthard ylitti maalilinjan kolmantena, Brundle muistutti Horneria vedosta, ja myös Coulthard kehotti radiossa tiimipomoaan riisumaan pukunsa.

– Olen mies, jonka sanaan voi luottaa. Ajattelin, että teen sen, kun siellä ei ole ketään, mutta koko kansainvälinen media oli paikalla.

Lopulta Coulthard, joka oli juhlinut palkintopallia Teräsmiehen viitassa, antoi sen Hornerille. Horner hyppäsi altaaseen koko kansan edessä pelkkään teräsmiesviittaan kääriytyneenä.

– Opin siitä, että en koskaan enää lyö vetoa DC:n tai Brundlen kanssa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.