Haasin kuljettajatilanteeseen tulee selkoa ennen kauden päätöskilpailua – ”Tämä on loistava vuosi tuoda sisään nuorta verta”

© Kuva: Getty Images

Haas on ainoa talli, joka ei ole paljastanut yhtäkään kuljettajaansa ensi kaudelle. Amerikkalaistalli ilmoitti aiemmin marraskuussa, että talli ei jatkaisi Romain Grosjeanin tai Kevin Magnussenin sopimuksia ensi kaudelle.

Sen jälkeen huhumylly on alkanut pyörimään useiden kuljettajien ympärillä. Tuoreiden raporttien mukaan Mick Schumacher sekä Nikita Mazepin ovat ykkösnimiä auton rattiin kaudelle 2021.

– Haluamme julkistaa kuljettajamme ennen kauden päätöstä. En osaa sanoa vielä tarkkaa päivää, mutta odotus ei ole enää pitkä, Haasin tallipäällikkö Günther Steiner sanoi Motorsportin haastattelussa.

Mazepinin kohdalla ongelma olisi superlisenssi. Venäläisen tulisi sijoittua F2-sarjan MM-pisteissä vähintään seitsemänneksi. Tällä hetkellä Mazepin pitää itsellään kuudetta sijaa.

Steinerin mukaan F2-kaudella ei kuitenkaan ole merkitystä kuljettajatilanteeseen.

– Jos, ja tarkoitan jos tuomme tulokkaita talliimme, niin ensi vuosi olisi paras siihen. Sillä ensi kaudella autoa ei kehitetä paljoa. Toki aerodynamiikka muuttuu, mutta perusasiat pysyvät samana.

– Joten se olisi hyvä vuosi opettelua nuorille kuljettajille, Steiner päättää.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.