Uransa seitsemännen maailmanmestaruuden Turkissa napannut Lewis Hamilton ei pystynyt pidättelemään tunnepurkaustaan Martin Brundlen haastattelussa. Kyyneleet virtasivat britin silmistä, kun hän selitti ajatusmaailmansa kilpailun aikana.

– En löydä sanoja tällä hetkellä. Haluan kiittää jokaista ihmistä, joka on ollut mukana tässä matkassa, Hamilton aloitti.

– Toivottavasti nuoret katsojat oppivat tästä, että älkää antako kenenkään puhua teitä alas. Uskokaa itseenne ja voitte saavuttaa mitä vain.

Hamilton selitti myös sen, miksi hän ei suostunut tulemaan varikolle kilpailun lopussa.

– Hävisin mestaruuden varikkosuoralla vuonna 2007. Sitä paitsi renkaat alkoivat tuntua jo slikseiltä, mitä sen hetkinen tilanne vaatikin.

Toiseksi ajanut Sergio Perez luuli kilpailun lopussa, että hänen välikelin renkaansa saattaisivat räjähtää. Meksikolainen ajoi kyseisellä rengassetillä kierrokselta 10 asti.

– Kilpailu oli todella kaoottinen. Yksi kierros lisää ja renkaani olisivat räjähtäneet varmasti! Mutta tulos on tallille loistava jokatapauksessa.

Kauden ensimmäisen palkintosijan napannut Sebastian Vettel oli yllättynyt tuloksesta. Saksalainen ei kuitenkaan valittanut.

– Tämä on yllätys, mutta otan sen mielelläni vastaan, Vettel aloittaa.

– Näin, kun Charles (Leclerc) lähestyi Pereziä. Sain samalla jatkuvasti tietoa siitä, että hänen renkaansa alkoivat pettää. Sitten kun Charles lukitsi pyöränsä pääsin hänen ohitse.

– Olisin halunnut vaihtaa kuivan kelin renkaat aiemmin kilpailussa, sillä se olisi saattanut nostaa meidät voittotaisteluun, mutta olen luonnollisesti tyytyväinen.