Hollantilaismedia ehdotteli Red Bullille yhteistyötä itävaltalaisen AVL-moottoriyhtiön kanssa. Max Verstappenin mukaan idea on varteenotettava, muttei realistinen.

Red Bullin kummatkin kuninkuusluokan tallit ovat joutumassa haastavan paikan eteen ensi vuoden jälkeen. Energiajuomayhtiön moottorikumppani Honda on jättämässä sarjan, eikä uutta liittolaista ole vielä näköpiirissä.

Median keskuudessa on ehditty jo spekuloida monia eri vaihtoehtoja Red Bullille. Moni on ehdottanut paluuta yhteistyöhön entisen kumppanin Renault’n kanssa. Yksi ilmoille heitetty nimi on myös AVL, itävaltalainen polttomoottoreiden kehitystyöhön keskittyvä jättiyhtiö.

Verstappenin mielestä liittoutuminen omien maanmiesten kanssa voisi olla fiksu veto Red Bullilta. Hollantilaisella ei kuitenkaan ole tarjota mitään sisäpiiritietoja työnantajiensa suunnitelmista.

– AVL työskentelee toki monille eri valmistajille. Kaikki luulevat tietävänsä sen (Red Bullin seuraavan moottoritoimittajan). Ei ole kuitenkaan järkeä spekuloida, sillä emme tiedä asiasta mitään itsekään, Verstappen sanoi Ziggo Sportille.