Sebastian Vettel ilmaisi halunsa palata Red Bullille – ”Haluan voittaa”

© Kuva: Getty Images

Ferrarilta kauden päätteeksi lähtevä Sebastian Vettel on edelleen ilman ajopaikkaa vuodelle 2021. Tänään aiemmin uutisoitiin saksalaisen mahdollisesta siirrosta Red Bull -talliin. Vettel kommentoi huhua Steiemarkin GP:n lehdistötilaisuudessa.

– En ole tässä vaiheessa tehnyt päätöstä. En ota paineita. Aion käyttää kaiken käytettävissä olevan ajan. Kaikki on mahdollista: uran jatkaminen, tauon pitäminen tai lopettaminen, Vettel kommentoi tilannettaan.

– Ei ole salaisuus, että olen kilpailullinen. Olen saavuttanut paljon tässä lajissa, ja haluan saavuttaa lisää.

Saksalainen paljasti, että hän kävi keskusteluja myös Renault’n kanssa. Ranskalaistalli ilmoitti keskiviikkona palkanneensa Fernando Alonson kilpakuljettajakseen kaudelle 2021.

Vettel olisi kiinnostunut myös Racing Pointin ajopaikasta. Ensi kaudeksi Aston Martiniksi muuttuva brittitalli jätti suuren vaikutuksen saksalaiseen.

– Racing Point on hyvässä jamassa tällä hetkellä. Tunnen sieltä muutaman ihmisen urani ajalta. Heillä on hyvä auto nyt, ja loistava mahdollisuus kehittää autoa tulevaisuudessa.

Racing Pointin kuljettajilla on sopimukset ensi kaudelle. Sergio Perezin paikka on taattu, mutta omistajan poika, Lance Stroll on kysymysmerkki. Toki isä omistaa tallin, mutta tuloksia pitää alkaa syntymään. Tallipäällikkö Otmar Szafnauerin mukaan heillä ”on yhä aikaa tehdä päätöksiä”.

Kuva: Getty Images

Vettel puhui myös Red Bullista. Saksalaista ei pelottaisi kohdata Max Verstappenia samalla kalustolla. Vettel lähes kosiskeli entistä talliaan:

– He ovat todella vahva talli. He ovat mukana taistelussa, ja se on auto, jolla voi voittaa kisoja. Totta kai se olisi kiinnostava vaihtoehto.

Vetteliltä kysyttiin vielä, mitä hän vastaisi jos Red Bull tarjoaisi sopimusta.

– Kuten sanoin, se on voittaja-auto ja olen täällä voittamassa. Vastaus olisi todennäköisesti kyllä.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.