Miten koronavirus vaikuttaa F1-kalenterin uuteen kisaan? Mitään ei ole vielä hakattu kiveen

© Kuva: Getty Images

Koronavirus leimaa F1-keskusteluita luonnollisesti poikkeuksellisen paljon. Viikonlopuksi suunnitellun Australian kisan yllä pyörii tummia pilviä, ja samanlainen on tilanne Vietnaminkin kisan suhteen.

LUE MYÖS: Koronavirus jatkaa piinaamistaan: Australian GP:n yllä leijuu tummia pilviä – ”Jos nämä seikat johtavat kisan perumiseen, niin sitten johtavat”

Vietnamissa on tartuntoja tuoreimpien tietojen mukaan 34, kuolemaan johtaneita tapauksia ei tiettävästi vielä ole. Näin kertoo mm. Ilta-Sanomien Facebookin liveseuranta.

Koronatilanne 11.3. klo 12:30.

Gepostet von Ilta-Sanomat am Mittwoch, 11. März 2020

Motorsport Week -sivusto kirjoittaa, että väliaikaisella katuradalla Hanoissa ajettava Vietnamin kisa on siirtouhan alla. Historian ensimmäisen Hanoin kisan olisi tarkoitus olla ohjelmassa kolme viikon kuluttua. Aiemmin Aasian kisoista on siirretty jo kauden neljänneksi kaavailtu Kiinan GP.

Vietnamin kohdalla mitään ei ole hakattu vielä kiveen – suuntaan tai toiseen. Sivusto kuitenkin kertoo, että asioiden tulee muuttua radikaalisti, jotta se pystyttäisiin ajamaan.

Koronavirus vaikuttaa myös kauden toiseen kisaan, viikon päästä ajettavaan Bahrainiin kisaan. Tuo käydään suljettujen ovien takana.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.