Entinen F1-kuski Felipe Massa uskoisi Lewis Hamiltonin lannistavan ylivoimaisuudellaan Charles Leclercin, jos siirtyisi nuorukaisen tallipariksi Ferrarille.

Huhut kuusinkertaisen maailmanmestarin Hamiltonin haaveista siirtyä vielä joskus uransa aikana Ferrarille alkoivat jo viime vuonna.

Spekulaatiot englantilaistähden siirrosta Maranellon punaisiin eivät ole laantuneet siitäkään huolimatta, että Hamilton on vakuuttanut jo useampaan otteeseen pitävänsä työstään Mercedeksellä.

Takavuosien Ferrari-kuskin Massan mielestä kuskikaksikko Leclerc-Hamilton olisi varsin väkevä yhdistelmä, josta ei kuitenkaan puuttuisi riskejä.

– Se olisi kuin unelma. Hamilton voisi kuitenkin tulla Charlesin kasvun edelle ja mahdollisesti tuhota hänet henkisesti. Se saattaisi kääntyä pieleen, brasilialainen analysoi Corriere dello Sport -julkaisulle.

– En muuttaisi mitään tästä kokoonpanosta, jos olisin Mattia Binotto. Sebastian Vettel on voittanut neljä mestaruutta ja Leclercillä on valtavasti potentiaalia, jota ei tulisi aliarvioida, F1-veteraani muistutti.