Bathurstin 12 tunnin rata-autokilpailun aika-ajoissa sattui hurja onnettomuus, jossa saksalaiskuski Marvin Kirchhöfer törmäsi radan seinään romuttaen autonsa totaalisesti.

Kirchhöfer päätyi täräyttämään kilpurinsa kovasta vauhdista suoraan kylki edellä radan seinään kesken toisen aika-ajosession.

Auto sinkosi törmäyksen voimasta sivuluisuun kohti toista seinää. Seuraava tälli teki karua jälkeä – Aston Martinin perä romuttui välittömästi silpuksi ja kilpuri pyörähti katon kautta ympäri.

Kirchhöferille ei sattunut huiman näköisestä kolarista huolimatta kuinkaan. Paikalle kuskikollegaansa auttamaan pysähtynyt Honda-kuski Renger van Zanden kuvaili kolaria varsin hätkähdyttäväksi.

– Näin vain osia, pölyä ja kaikkea ympäriinsä. Koko auton kylki oli rikki ja tuhoutunut. Kun näin hänen roikkuvan autosta ajattelin, ettei tämä ole hyvä juttu. Hyppäsin ylös auttamaan häntä. Hän näytti olevan pyörällä päästään, mutta sanoi heti olevansa kunnossa. Luulen hänen hypänneen itse ulos autosta sen jälkeen, hollantilainen taivasteli.

Katso video rajusta tilanteesta alta.

https://www.facebook.com/Bathurst12Hour/videos/vb.114899018547390/198796911266910/