Ott Tänak on nyt virallisesti Hyundain tehdaskuljettaja.

Hallitseva maailmanmestari kohahdutti rallimaailmaa vaihtamalla Toyotan korealaistalliin, vaikka kausi 2019 päättyikin maailmanmestaruuteen.

Hyundai julkaisi ensimmäiset kuvat Tänakista ja kartturista Martin Järveojasta Hyundain tiimiväreihin pukeutuneena. Lisäksi Tänak sovitti ajopenkkiä ja ajoi ensimmäiset metrinsä korealaistallin i20-autolla.

Kauden avaava Monte Carlon MM-ralli käynnistyy 23. tammikuuta.

LUE MYÖS: Upea ele! Rallin maailmanmestari Ott Tänak lahjoitti kaikki apurahansa hyväntekeväisyyteen – ei mikään pikkusumma

hmsgofficial

@HMSGOfficial
#WRC @OttTanak and Martin Järveoja visited our headquarters in Alzenau for a seat fitting and to meet their new team ahead of their first test with the Hyundai i20 Coupe WRC! Bring on #RallyeMonteCarlo! 🚗💨 #HMSGOfficial