Kris Meeken ura rallin MM-tason kuljettajana on vaakalaudalla. Brittikuskin ura on tällä hetkellä yksi suuri kysymysmerkki.

Viisi MM-sarjan osakilpailua urallaan voittanut Meeke menetti paikkansa Toyotalla Jari-Matti Latvalan tavoin ensi kaudeksi. Meeken visiitti japanilaistallissa jäi vain yhden kauden mittaiseksi, tulosta tuli vain yhden kakkossijaan oikeuttaneen podiumin ja loppupisteiden kuudennen sijan verran.

Meeke, joka sai viime vuonna tylysti potkut kesken kauden Citroenilta, jakoi Instagramissa kuvan itsestään laskettelemassa. Kuvatekstissä Meeke antoi vihjeen siitä, ettei hänellä ole tällä hetkellä tiedossa jatkoa ralliuralleen.

– Ciao toistaiseksi WRC. Kiitos Toyota. Aika tutkia muita intohimojani. Katsotaan mitä 2020 tuo tullessaan, Meeke sanailee.

LUE MYÖS: Näkökulma: Suomalaisessa ralliperinteessä nähtiin vallanvaihto, joka ei voisi olla symbolisempi – paljastiko Toyota-pomo Latvalan uran suurimman perinnön?