Kun hakusessa on rallihistorian legendaarisin sukuhaara, on McRaen klaania paha päihittää. Legendaarinen skottilainen ralliperhe on saamassa jatkajan kolmannessa polvessa.

15-vuotias Max McRae, Alister McRaen poika, on ajamassa ensimmäisen kansallisen tason rallikilpailunsa tulevana vuonna. Ralliksi olisi valikoitumassa loppuvuodesta 2020 Knockhillissä ajettava, sopivasti nimetty McRae Rally Challenge -kilpailu. Samaan kilpailuun olisivat ottamassa osaa myös isä Alister ja isoisä Jimmy McRae, viisinkertainen Britannian kansallisen rallisarjan mestari.

Alister ajoi WRC-tasolla Hyundain ja Mitsubishin tehdaskuljettajana, lisäksi palkintokaapista löytyvät Britannian ja Aasian sarjan mestaruudet.

Suvun nimekkäin tähti on luonnollisesti Colin McRae, kauden 1995 maailmanmestari ja Alisterin veli. Vuonna 2007 helikopterionnettomuudessa kuollut McRae voitti urallaan 25 MM-osakilpailua. Lisäksi hän oli aikakautensa suosituin kuljettaja, pitkälti viihdyttävän ajotavan ja miehen nimeä kantaneen videopelin ansiosta.

Max McRae on luonut uraa karting-autojen puolella, mutta verenperintö on vetämässä miestä kilparadoilta sorapoluille.

LUE MYÖS: Colin McRaen kuoleman muistokirjoitus – ”Elämäni hirvein herätys”

LUE MYÖS: TOP10: Kaikkien aikojen rallikuljettajat – suomalaisittain aihetta ylpeyteen, olemme rallikansaa