NASCAR-sarjassa kilpaileva Kyle Larson koki elämänsä pyörityksen, kun amerikkalaisen auto riistäytyi miehen käsistä midget-luokan kilpailussa.

Hiekkaovaalilla ajettavan kilpasarjan kutsuvieraana Uudessa-Seelannissa ajanut Larson joutui onnettomuuteen karsintalähdössä. Auto osui ensiksi kevyesti seinään, jonka jälkeen kilpuri aloitti rajun pyörityksensä.

Auto pyöri vinhasti lukuisia kertoja akselinsa ympäri, rysähtäen lopulta rajusti alas.

Larson pystyi kipuamaan autostaan ulos omin voimin, mutta hänen täytyi istahtaa sen jälkeen radan varteen makaamaan hetkeksi. Mies toimitettiin sairaalahoitoon, jossa hänen todettiin selvinneen tapauksesta onneksi pelkällä säikähdyksellä.

Katso video Larsonin ulosajosta alta tai tästä.

Juttu jatkuu videon jälkeen

https://www.youtube.com/watch?v=4KiXNTZbonQ

Larson kertoi olevansa kunnossa Twitterin välityksellä. Hän myös vitsaili asialla.

– Onneksi vanhempani pakottivat minut juomaan paljon maitoa lapsena.

Kuusi NASCAR-sarjan pääluokan kilpailua urallaan voittanut Larson sijoittui kaudella 2019 sarjassa kuudenneksi.

Kyle Larson

@KyleLarsonRacin
Had a bit of a tumble last night. Feeling surprisingly not too bad. That’s a huge thanks to @AraiAmericas, @SimpsonRacing Hybrid Pro and seat belts, @BUTLERBuilt, @Justin_insley King Chassis. Oh and my parents for making me drink lots of milk growing up. 👍🏼