Moottoriurheilukansa iloitsee ja tsemppaa IndyCar-kuljettaja Robert Wickensin puolesta. Kanadalainen on ottanut jälleen uusia askeleita toipumisen tiellä.

Rajussa onnettomuudessa 2018 vakavasti loukkaantunut Wickens on päivittänyt toipumisennustettaan tasaisesti onnettomuuden jälkeen. Edistystä on tapahtunut, sillä onnettomuuden jälkeen Wickens oli halvaantunut alaraajoistaan.

Kilpaurheilijan mentaliteetilla varustettu kanadalainen ei ole kuitenkaan vaipunut suruun kohtalossaan. Wickens on pistänyt kaiken likoon kuntoutuksessaan. Joulun kunniaksi hän julkaisi videon itsestään ottamassa kävelyaskeleita keppiin tukeutuen. Työtä on vielä paljon, mutta suunta on oikea.

– Olen harjoitellut tuen kanssa kävelemistä jo jonkin aikaa. Kaksi kuukautta sitten pystyin ottamaan vain kaksi askelta. Tänään pystyin jo liikkumaan, joskin etananvauhtia. Tämänkaltaiset päivät saavat minut työskentelemään vieläkin kovemmin.

Robert Wickens

@robertwickens
Christmas Eve session with @pitfittraining. We’ve been working towards walking with a cane for a while now. I tried a couple months ago, and I couldn’t even take 2 steps. Today I was walking around at a snails pace! It’s days like today that make me want to work even harder. 👴🏼