Homestead-Miami Speedwayn moottorirata neuvotteli hiljattain F1-sarjan kanssa uuden formulakisan isännöinnistä. Formula 1 päätyi kuitenkin itse kieltäytymään vaihtoehdosta.

Miami Herald kertoi Homestead-Miamin keskustelleen F1-kilpailun isännöinnistä sekä kuninkuusluokan omistajayhtiön Liberty Median ja Miami-Daden maakunnan hallinnon kanssa.

Lupaavista neuvotteluista huolimatta F1 päätti sanoa Homestead-Miamille ei. Liberty on vahvasti siinä uskossa, että paras sijainti kisalle olisi NFL-seura Miami Dolphinsin kotiareena Hard Rock Stadium.

Miamin kaupungin johto ei ole kuitenkaan innostunut F1-kisan tuonnista Hard Rockin stadionille. Kynnyskysymykseksi on ilmeisesti muodostunut kilpailun mahdolliset haitat paikalliselle liikenteelle ja yritysten toiminnalle.

Lähteet: Miami Herald, Sports Business Journal