Max Verstappen ja Charles Leclerc tulevia F1-hallitsijoita – Felipe Massa valitsi oman suosikkinsa

© Kuva: Getty Images

Entinen F1-kuljettaja Felipe Massa uskoo sarjan nuoruudentähtien Max Verstappenin ja Charles Leclercin taistelevan tulevaisuudessa MM-titteleistä. Entinen Ferrari-kuski uskoo tallin nykyisen kuljettajan Leclercin saattavan olla kaksikosta maailmanmestari ensiksi.

11 osakilpailuvoittoa urallaan ajanut Massa on pannut ilolla merkille Leclercin nousun sarjan kärkikastiin tällä kaudella. Monacolaiskuljettaja on napannut kaksi voittoa ja seitsemän paalupaikkaa, ollen paikoin Ferrari-kuskeista selvästi parempi.

Leclerc operoi jo nyt huipputallin vaatimustasolla. Massan mielestä se kielii lahjakkuudesta, joka voi viedä vielä aivan terävimmälle huipulle asti.

– Hän on aina ollut lahjakas kaveri, mutta mikä on iskenyt minuun kaikista eniten, on hänen kykynsä kestää paineita, Massa kertoo Autosportille.

Leclercin ja Verstappenin välille rakennetaan vastakkainasetteluasetelmaa. Nuorina tähtinä kaksikon uskotaan olevan F1-sarjan kasvot lähivuosina.

– En osaa sanoa onko Leclerc Verstappenia hitaampi, mutta seitsemän paalupaikkaa on paljon. Hän on tehnyt tällä kaudella muutamia virheitä, jotka tulee kuitenkin antaa anteeksi, ajaahan hän ensimmäistä vuotta huipputallissa. Hän on tulevaisuuden maailmanmestari, enkä usko meidän joutuvan odottamaan sitä enää pitkään. En laske pois laskuista sitä, että hän voittaisi tittelin ennen Verstappenia.

Verstappen on ajanut Red Bullilla kaudesta 2016. Hollantilainen on voittanut urallan seitsemän osakilpailua sadasta startista.