Legendaarisia F1-autoja huutokaupataan – Michael Schumacherin mestaruus-Ferrarilla hurja hintalappu, ”surullinen Ferrari” ei liioin kalpene sen rinnalla

© Kuva: Getty Images
Ti klo 19:30 Dortmund-Bayern

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Abu Dhabissa marraskuun lopussa järjestettävä suuri autohuutokauppa pitää sisällään muutaman F1-helmen.

Kolmikon halvimmasta päästä löytyy Michael Schumacherin kaudella 1992 ajama Benetton B192. Schumin käsissä kolmanneksi Saksan ja Italian osakilpailuissa sijoittunut auto irtoaa 825 000 – 1 100 000 dollarin hintaan.

LUE: Michael Schumacherin rakettimainen nousu huipulle oli vähällä jäädä toteutumatta – pieni muutos sopimuspaperiin pelasti F1-legendan

Juttu jatkuu kuvan jälkeen

Benetton B192, kuljettaja Michael Schumacher. Kuva: Getty Images

Kaksi muuta huutokaupattavaa F1-autoa ovat Ferrareita. Legendaarinen kauden 1982 126CS-auto omaa rikkaan ja surullisen historian.

LUE LISÄÄ: Gilles Villeneuven kuoleman järkyttävä tarina – tallikaverin ruma temppu sai F1-legendan raivostumaan

Tällä autolla liioin Villeneuve tai tallikaveri Didier Pironi eivät ehtineet ajaa ennen kuolemaansa ja loukkaantumistaan. Sen sijaan tällä autolla voittoon ajoi Villeneuven tilalle hankittu Patrick Tambay Saksan GP:ssä. Lisäksi Mario Andretti ajoi autolla paalupaikalle Italian GP:ssä.

Iästään ja Ferrari-maineestaan johtuen hinta kipuaa korkealle. Lähtöhinta on kaksi miljoonaa dollaria.

LUE: Kaksi alakuloista miestä kohtasi aamiaispöydässä – syntyi murskaavaa F1-historiaa – Mario Andrettin nousu maahanmuuttajasta autourheilun yhdeksi suurimmista legendoista on kertomisen arvoinen

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Ferrari 126C2 Gilles Villeneuven ohjastamana. Kuva: Getty Images

Kolmas myyntikappale yhdistää kaksi aiempaa. Kyseessä on Michael Schumacherin ajama Ferrari, vuoden 2002 mestaruusmenopeli F2002.

Huutokaupattavalla autolla Schumacher voitti San Marinon, Itävallan ja Ranskan osakilpailut, joista jälkimmäisessä Schumi varmisti maailmanmestaruutensa.

Modernina ja menestyksekkäänä mestaruus-Ferrarina auton hinta kohoaa korkealle. Huutokauppakamari on merkinnyt auton lähtöhinnaksi 5,5-7,5 miljoonaa dollaria.

Kuva: Getty Images
Ti klo 19:30 Dortmund-Bayern

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS