Ferrarin Sebastian Vettel on kuin F1-fani, hän ei pidä sarjan uudistusmielisyydestä. Nyt saksalaismestari on antanut kritiikkiä palkinnoista.

Meksikon GP:ssä kuljettajat pokkasivat palkinnoksi kisan ja koko F1-sarjan pääsponsorin Heinekenin mukaan brändätyt vihreät pokaalit. Vetteliä PR-kikkailun tunkeminen palkintoihin ärsyttää, hän olisi perinteisten pyttyjen perään.

– Meillä oli mahtava kisa, mutta sitten palkinnoksi saamme paskat palkinnot jotka näyttävät tylsiltä. Ehkä jokin perinteisempi ratkaisu olisi parempi tulevaisuudessa. Nyt Heineken lukee kaikkialla, ei sitä tähteä (merkin logoa) tarvitse tunkea palkintoon asti, Vettel totesi Sky Sportsille.

Vettel on perinteiden mies. Saksalainen on aiemmin haikaillut muun muassa vanhojen F1-autojen ja vapaamman kilvanajon perään.

LUE MYÖS: SuomiF1 arvioi Meksikon GP:n topit ja flopit: Lewis Hamilton ja Mercedes ihastuttavat – Max Verstappen saa kritiikkiä toimitukselta