Robert Kubicalle löytymässä uusi työpaikka – toinen osapuoli vahvistaa neuvottelut

© Kuva: Getty Images

Robert Kubican ajohommat ovat jatkumassa F1-sarjan ulkopuolella. Puolalaiskuljettaja on palaamassa formuloista takaisin katettujen autojen pariin.

Täksi kaudeksi paluun formula ykkösiin vaikean loukkaantumisensa jälkeen tehneen Kubican asema Williamsilla on ollut vaakalaudalla jo pitkään. Miehen on huhuttu milloin saavan lähtöpassit kesken kauden, milloin ensi kaudeksi.

Kubica itse on vakuuttanut haluavansa jatkaa sarjan pohjalle jumiutuneessa tallissa, mutta Nicholas Latifi on kiilannut sponsorirahoituksensa ja F2-luokan menestyksensä turvin suurimmaksi suosikiksi George Russellin rinnalle tallin toiseksi kisakuljettajaksi ensi kaudeksi.

34-vuotiasta Kubicaa oltaisiin viemässä tällä hetkellä DTM-sarjaan. Audin moottoriurheiluasioista vastaava johtaja Dieter Gass myöntää Autosportille puolalaisen olevan houkutteleva vaihtoehto saksalaismerkin kuljettajakokoonpanoon.

Autosportin tietojen mukaan Audi sekä Kubican asioista vastaava taho ovat käyneet alustavia neuvotteluja kuljettajasopimuksesta. Gass ei kiellä Kubican houkuttelevuutta lehdelle.

– Hän olisi erittäin mielenkiintoinen kiinnitys koko sarjalle. En halua kertoa liikaa yksityiskohtia kuljettajatilanteestamme. En ole itse puhunut miehen kanssa, mutta hänen asioidenhoitajiensa kylläkin, Gass myöntää.


Järjetön diili: Teemu Pukki tekee ottelun 1. maalin – saat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Casino Winnerille alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto, että Pukki tekee ottelun 1. maalin tiistaina Armeniaa vastaan.
  3. Jos Pukki tekee ottelun 1. maalin, saat 50€ ilmaisvedon.