Lewis Hamiltonin ja Nico Rosbergin välit eivät näyttäisi olevan kunnossa edelleenkään. Kaksikko on jatkanut sanallista nokittelua toisiaan kohtaan, vaikka tallikaveruuden päättymisestä on jo useampi vuosi.

Vanhojen ystävysten välien viileneminen ja lopulta tulehtuminen ovat olleet tämän F1-aikakauden puhutuimmista aiheista. Ajohommat kommentaattorin virkaan vaihtanut Rosberg on jaellut mietteitään paitsi TV-kanaville, myös omaan Youtube-kanavalleen.

LUE: Unkarin GP:n topit ja flopit – Hamiltonille ylistystä toimitukseltamme

Viime aikoina Rosberg on ottanut sarjan kärkimiehen Hamiltonin hampaisiinsa. Saksalainen esitti epäilyksensä, ettei britti olisi ollut todellisuudessa sairas Saksan GP -viikonlopun aikana. Unkarin GP:n jälkeen Rosberg suitsutti puolestaan Max Verstappenia, uskoen nuoren hollantilaisen olevan tällä hetkellä sarjan paras kuljettaja.

Hamiltonilta kysyttiin vastinetta Rosbergin mietteisiin Unkarissa. Brittikuski ei lähtenyt syyttelemään vanhaa kilpakumppaniaan, mutta sanansäilä sivalsi silti.

– En ole koskaan nähnyt hänen blogiaan. Sillä ei ole vaikutusta elämääni. Minua ei kiinnosta, onko hän oikeassa vai väärässä. Hänellä on totta kai oikeus mielipiteeseensä, mutta minun tilastoni puhuvat puolestaan, Hamilton kertoi kansainväliselle medialle grandprix247-sivuston mukaan.

– On aina olemassa ihmisiä, jotka eivät menestyneet, mutta jotka haluavat puhua. Se on Ok minulle. Luin kerran, että ne, jotka puhuvat pahaa sinusta, puhuvatkin todellisuudessa itsestään, Hamilton totesi.