Formula E -sarjan tuplamestaruuden päättyneellä kaudelal voittanut Techeetah on pestannut Antonio Felix da Costan toiseksi kuljettajakseen, uutisoi Sniffermedia.

Portugalilaiskuljettaja korvaa tallissa kaksi edellistä kautta ajaneen Andre Lottererin, joka ilmoitti jo aiemmin siirtyvänsä Porschen Formula E -talliin. Toista autoa ajaa Jean-Eric Vergne, joka on juhlinut sähköformuloiden maailmanmestaruutta kahdella edellisellä kaudella.

Vergnen ja da Costan päätyminen samaan talliin palauttaa heidät ”saman katon alle”. Molemmat kuuluivat hetken aikaa samanaikaisesti Red Bullin junioriohjelmaan, Vergne 2008-2014 ja da Costa 2012-2013.

Vergne ylsi ohjelman kautta kolmeksi kaudeksi formula ykkösiin Toro Rosson kuljettajaksi.

sniffermedia

@sniffermedia
Antonio Felix da Costa has left BMW and will join Vergne in what will be a mighty partnership at DS Techeetah for the 2019/20 season. Full story coming up. #ABBFormulaE