Formula E -sarjan kärkitalli Techeetahilla ajanut Andre Lotterer vaihtaa työnantajaa. Saksalaiskuski hyppää Porschen uunituoreen sähköformulprojektin haasteisiin.

Maineen kestävyysautoilussa luonut Lotterer kiinnitettiin Porschen Formula E -projektiin saksalaismerkin liittyessä mukaan sarjaan ensi kaudeksi. Kolme kertaa Le Mansin 24 tunnin ajon Audilla voittanut Lotterer kisasi Porschella kisassa 2017.

Lotterer sijoittui kahdella edellisellä kaudella Formula E -sarjan pisteissä kahdeksanneksi, mutta hän oli omalla varmalla vireellään varmistamassa tallin nousua sarjan kärkeen Tallikaveri Jean-Eric Vergnen juhliessa kummallakin kaudella titteliä auttoi Lotterer tänä vuonna tallia varmistamaan tuplatittelin, viime vuonna vastaava karkasi käsistä päätöskisassa.

Tallin toista autoa ajaa Neel Jani.

Voita Kimi Räikkösen lippis!
Kaksi helppoa keinoa:

Seuraa mitä Instagramissa
Liity Moottoriurheilun Olohuoneeseen & kommentoi tähän postaukseen ”Jäämies”