Nico Hülkenberg tarttuisi mielellään mahdollisuuteen ajaa Haasin tallissa, vaikka joutuisikin vanhan vihollisensa Kevin Magnussenin tallitoveriksi.

Saksalaiskuski sai aivan kesätauon lopussa varsin ikäviä uutisia. Renault ilmoitti korvaavansa hänet kovasti hehkutetulla Mercedeksen kuskilupauksella Esteban Oconilla.

Vaikka Hülkenbergin tulokset eivät olleet varikon kehnoimmasta päästä, oli hän yhtäkkiä ilman työpaikkaa F1-sarjassa ensi vuodeksi.

Formulapilotin seuraavaksi etapiksi on huhuttu muun muassa Formula E -sarjaa. Mies ei kuitenkaan itse innostu ajatuksesta.

[readmore from=”hülkenberg nico”]

Haaveissa olisi F1-uran jatkaminen jossakin tallissa, joka olisi valmis antamaan hänelle uuden mahdollisuuden. Eräs vaihtoehto olisi mitä todennäköisimmin kuskikokoonpanoaan tuulettava Haas.

Haasin tallipomo Günther Steiner on maininnut jo aiemmin saksalaisen mainiona vaihtoehtona uudeksi kuskikseen. Työpaikka maistuisi Hülkenbergille hyvin siitäkin huolimatta, että saisi talliparikseen takavuosien vihamiehensä Magnussenin.

– Olisi upea nähdä se. Rehellisesti sanottuna, tallitoveri on vain tallitoveri. Heidät on tavallaan vain hyväksyttävä, F1-ohjastaja muotoili Racefans-sivustolle.

– Joidenkin kanssa tulee toimeen, mutta ei heidän kanssaan ole pakko tulla toimeen. Ehkä se olisi parempi, en tiedä. En usko sen kuitenkaan olevan mikään ratkaiseva tekijä minulle, Hülkenberg pohdiskeli.