Vuosi sitten alaraajahalvautunut IndyCar-kuski Robert Wickens palasi suuren yleisön eteen viime viikonloppuna Torontossa, kun Jenkkien formulasarja kisasi miehen kotiradalla.

Wickens toipuu edelleen Poconon ovaaliradalla tapahtuneesta hirvittävästä onnettomuudestaan, jonka seurauksena hän kärsi vakavia vammoja. Kilpaura on, ainakin toistaiseksi, tauolla miehen alaraajojen estäessä aiemman elämäntyylin.

Tasaisesti toipumistaan sosiaalisessa mediassa raportoinut Wickens palasi IndyCar-perheen luokse Torontossa käydyn kilpailun alussa. Mies ajoi erikoisvarustellulla autolla radan ympäri ennen kisan alkua. Tyttöystävä Karli Woods oli mukana kyydissä, miesystävänsä tapaan joka sekunnista selvästi nauttien.

Yleisö antoi seisaaltaan aplodit Wickensille, joka kiersi rataa näyttävästi.

Katso hyvän mielen video alta tai tästä.