Mika Häkkinen povaa Mersulle haastavaa Monacon GP:tä – listasi suurimmat voittajasuosikit

© Kuva: Getty Images

Mika Häkkinen uskoo Ferrarin ja Red Bullin lähtevän tavoittelemaan realistisesti jopa voittoa reilun viikon päästä ajettavassa Monacon GP:ssä.

Kauden viisi ensimmäistä kisaa ovat kaikki menneet Mercedeksen nimiin. Kaiken kukkuraksi Mersu on ottanut kaksoisvoitot jokaisessa kisassa.

Parina edellisenä kautena Monaco on ollut kuitenkin yksi haastavimmista radoista tallille.

– Monaco on täysin erilainen rata kuin Barcelona. Red Bull voitti siellä viime vuonna ja Ferrari 2017. Tiedämme, että molemmat näistä talleista odottavat kisaa innolla, Häkkinen kirjoitti Unibetin blogissaan.

Häkkinen nostaakin Mercedeksen haastajiksi molemmat Ferrari-kuskit sekä Red Bullin Max Verstappenin.

– Verstappen haluaa olla ensimmäinen mies tällä kaudella, kuka pystyy voittamaan Mercedeksen. Uskon Red Bullin ja Hondan olevan todella nopeita Monacossa.

– (Charles) Leclerc on Mercedeksen toinen haastaja Monte Carlon kaduilla. Hänellä on motivaatiota nostaa Ferrari kärkeen kotikisassaan. Hän on tehnyt muutamia virheitä ja hänellä on ollut ongelmia, mitkä ovat estäneet häntä voittamasta aiemmin.

– Sitten on myös Sebastian Vettel. Hän on voittanut kahdesti aiemmin Monacossa ja hän on tasokas kuljettaja. Hänellä on kykyä ottaa voittoja Ferrarille ja herättää MM-taisto eloon.