Alfa Romeon F1-talli ja ruotsalaislähtöinen peliyhtiö Betsson Group ovat ryhtyneet kaupalliseen yhteistyöhön.

Kansainvälisesti tunnettu vedonlyöntipelejä tarjoava yhtiö toimii Espanjan GP:stä lähtien Alfa Romeon kumppanina kesän ajan.

Betsson Groupin alla toimiva Betsafe on jatkossa näkyvästi esillä Kimi Räikkösen ja hänen tallitoverinsa Antonio Giovinazzin autoissa. Vedonlyöntifirma järjestää myös promootio- ja asiakastapahtumia yhteistyössä Alfa Romeon kanssa.

– Tulemme järjestämään asiakaskilpailuja, joissa on palkintoina ainutkertaisia elämyksiä moottoriurheilun ytimessä. Esimerkiksi toistakymmentä suomalaista asiakastamme pääsee tutustumaan Alfa Romeon tiimiin osakilpailuissa, kertoo Betsafen Head of Marketing Jussi Nurmi avasi tiedotteessa.

[readmore from=”alfa romeo”]

Kimi Räikkönen peräänkuluttaa Alfa Romeolta yhtä tärkeää muutosta F1-kisaviikonlopuille

Betsson Group on pohjoismainen, yksi Euroopan johtavista internet rahapelisivustoista. Se tarjoaa kuluttajille pelejä, joita voi pelata turvallisessa ja käyttäjäystävällisessä ympäristössä.

Betsafe on yksi Betsson Groupin brändeistä. BML Group on osa ruotsalaista, yli 50-vuotiasta peliyhtiötä, jolla on laaja kokemus eri pelituotteista.

Betsson Group työllistää noin 2000 henkilöä neljässätoista maassa. BML Groupin omistaa yli 4000 osakkeenomistajaa ja Betsson Group on listattu NASDAQ OMX Nordic Large Cap -pörssissä.

– Moottoriurheilu on osa DNA:tamme, ja olemmekin äärimmäisen tyytyväisiä sopimuksesta, joka vie meidät Alfa Romeo Racingin kanssa suoraan lähtöruudukkoon. Talli on tehnyt meihin suuren vaikutuksen, emmekä malta odottaa yhteistyömme alkua. Toivotamme Kimille, Antoniolle ja koko tiimille parhainta menestystä kaudelle 2019, Betsson Groupin toimitusjohtaja Jesper Svensson toivotti.

Kimi Räikkönen myöntää muutoksen suhtautumisessaan formuloihin