Kimi Räikkönen myöntää muutoksen suhtautumisessaan formuloihin – ”Tästä on tullut enemmän harrastus”

© Kuva: Getty Images

Alfa Romeon F1-tallin suomalaistähti Kimi Räikkönen kertoi asennemuutoksen tehneen F1-kuskin ammatista jälleen astetta hauskempaa.

Vuoden 2007 maailmanmestari kuuluu nykyisin F1-varikon vanhimpaan kaartiin. Sarjasta ei löydy monta kuskia, jotka haastaisivat kokemuksellaan ”Jäämiestä”.

Kovissa liemissä keitetty veteraanipilotti elää nyt urallaan aivan uutta aikakautta.

Kisastarttien uutta ennätystä pian lähentelevä suomalainen on vaikuttanut reilusti aiempaa rennommalta ja hyväntuulisemmalta vaihdettuaan Ferrarin painekattilan Alfa Romeon matalampaan profiiliin.

Räikkönen myöntää ympäristön muutoksen tehneen hyvää. Kuninkuusluokan kilvanajoon on voinut suhtautua nyt hieman terveemmällä tavalla.

– Minulla ei ole mitään erityisiä juttuja, jolla pysyn motivoituneena. Siitä (F1:stä) on tullut lähiaikoina taas enemmän vain harrastus minulle, jonka vuoksi se on taas hauskempaa, suomalaiskonkari pohti Motorsportin haastattelussa.

Motivaatiosta suomalaisella ei ollut tänäkään vuonna pulaa, vaikka mies tietääkin voitoista ja mestaruuksista haastamisen olevan täysin ulottumattomissa.

– Se ei ole koskaan ollut ongelma. Monet ihmiset ajattelevat niin, mutta kaikilla on oikeutensa sanoa mitä ajattelevat. Yritän aina tehdä vain parhaani. Jonain päivinä se onnistuu paremmin kuin muina, mutta niin se vain menee, kun ajaa kilpaa, Räikkönen sanoi.

Kiintoisaa kuultavaa! Kimi Räikkönen antoi tuomionsa F1:n uusista aerodynamiikkasäännöistä

– Yritän vain tehdä sen mitä pystyn. Sitten, kun minusta tuntuu siltä, ettei se ole enää sitä, mitä minulta odotetaan yritän tietenkin löytää jonkun uuden harrastuksen, suomalaistähti letkautti.

Kimi Räikkönen hermostui toimittajan vihjailuun Alfa Romeon F1-autosta – latasi ärhäkän vastakuitin

Lähde: Motorsport


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.