F1-sarjan kaupallisen johtajan Sean Bratchesin mukaan Mercedes ja Ferrari saadaan näillä näkymin mukaan kovaa suosiota saaneeseen Netflixin Drive to Survive -dokumenttisarjaan.

Suurella budjetilla tuotetun dokumentin ensimmäinen kausi herätti suurta kiinnostusta F1-fanien sekä myös lajiin vihkiytymättömien keskuudessa.

Sarja toi autourheilun kuninkuusluokalle reilusti uusia faneja, vaikka mukana eivät olleet edes lajin kaksi suurinta ja kuuluisinta tallia Mercedes ja Ferrari.

F1-sarjan jättisponsori hyvillään huippusuositun Netflix-sarjan eduista – ”Ilmiömäinen menestys”

Jättitallit eivät olleet suostuneet sarjaan omista syistään. Mercedes sanoi dokumentin häiritsevän heidän MM-kampanjaansa. Ferrari ei avannut syitään kieltäytymiselleen.

Monet epäilivät tallien tuohtuneen siitä, etteivät ne olisi lähtökohtaisesti saaneet kilpailijoitaan suurempaa ja näkyvämpää roolia.

Mercedeksen ja Ferrarin huhuttiin halunneen myös vaikuttaa sarjan sisältöön toivottua enemmän. Bratchesin mukaan formuloiden suurnimet ovat alkaneet kuitenkin lämmetä dokumentille, josta on tulossa mahdollisesti myös toinen tuotantokausi.

Lewis Hamilton ei ole katsonut Netflixin uutta F1-menestyssarjaa – syy samaistuttava

Lähde: Racefans