Renault’n F1-tallin päällikkö Cyril Abiteboul kihisi raivosta autonsa tekniikan petettyä jo toista viikonloppua putkeen. Formulakonkari vaatii luotettavuusongelmien korjaamista hetimmiten.

Bahrainin GP:stä tuli suorastaan painajaismainen pannukakku ranskalaistallille.

Nico Hülkenbergin ja Daniel Ricciardon kilpurit hyytyivät samalla kierroksella keskelle Sakhirin rataa vain hetkeä ennen sunnuntain kilpailun loppua.

Tallipomo oli kuin maansa myynyt kisan jälkeen. Miehen mukaan keskeytykset johtuivat jo Australiassa ilmenneistä sähkövioista.

– Todella tiukan talven jälkeen meillä on ollut todella huono alku kilpakaudellemme. Kuin Melbournessa, Bahrainin aika-ajomme vaaransi massiivisesti pienet sähköviat, jotka vaikuttivat kumpaankin autoon, Abiteboul avasi Sky Sportsille.

Erikoinen vika pilasi F1-kuskin aika-ajosuorituksen Bahrainissa – ”Maksoi suuresti kierrosaikaa”

[readmore from=”renault”]

– Kisamme päättyi äkillisesti niin lähellä maaliviivaa. Nämä ovat vikoja, jotka olemme kohdanneet ennenkin, mutta emme onnistuneet korjaamaan Bahrainissa, tallipomo valitti.

Abiteboul linjasi tallilleen uuden päämäärän, jota kohti on paiskittava töitä ennen seuraavaa kisaa.

– Meidän on reagoitava ja siirrettävä fokuksemme luotettavuuden korjaamiseen. Tätä tilannetta ei voi hyväksyä, Renault-jehu jyrähti.

Mitä ihmettä? F1-tallin kummatkin autot hyytyivät äkillisesti keskelle rataa miltei yhtä aikaa

Lähde: Sky Sports