Ferrarin rattiin nousevalta Charles Leclerciltä odotetaan paljon: ”Tulevaisuuden mestari, toivottavasti jo pian”

© Kuva: Getty Images

Ferrarin entinen F1-kuski Felipe Massa odottaa Ferrarin uudelta kuljettajarekrytoinnilta Charles Leclerciltä paljon. Nuoren tulevaisuudentähden nousu sarjan mahtitalliin on brassin mielestä erinomainen näytönpaikka miehelle.

21-vuotias Leclerc nousee Ferrarille vasta yhden formula ykkösissä vietetyn kauden jälkeen. Viime kausilla oivan vastuksen Mercedekselle mestaruustaistossa antanut italialaistalli on tulevallakin kaudella lähes takuuvarmasti mukana kärkitaistossa, mikä kasvattaa myös Leclercin niskaansa saamia paineita.

2006-2013 Ferrarilla kisannut Massa ei usko Leclercin olevan tästä kuitenkaan moksiskaan. Hän kehuukin tallia ennakkoluulottomasta asenteesta nostaa oivaa jälkeä läpi uransa tehnyt monacolainen Sebastien Vettelin rinnalle, Kimi Räikkösen tilalle.

– Ferrarilla on erittäin hyvä tekninen kokoonpano ja erittäin hyvät kuljettajat. Mielestäni Ferrari toimii Leclercin kanssa juuri oikein. Tämä nuori on varmasti tulevaisuuden mestari. Toivon, että niin tapahtuisi jo lähitulevaisuudessa, Massa intoilee motorsport.comille.