Rallimaailmalle helpottavia ja surullisia uutisia – mestaritalli jatkaa MM-sarjassa

© Kuva: Getty Images

Rallin MM-sarjassa Fordeja ajattava M-Sport jatkaa sarjassa myös tulevalla kaudella. Uutinen on suuri helpotus koko rallimaailmalle.

Talli vahvisti itse jatkonsa MM-sarjassa olleen vaakalaudalla sen jälkeen, kun tallin kanssa kahta kuljettajien sekä yhtä valmistajien MM-titteliä viime vuosina juhlinut Sebastien Ogier jätti tallin vieden mennessään sponsorirahaa.

M-Sportin tulevaisuus on kiinnostanut erityisen suuresti myös suomalaisia rallifaneja, sillä Teemu Suninen on tallin kuljettaja.

Nyt talli on ilmoittanut osallistuvansa ensi kauden MM-sarjaan Sunisen ja Elfyn Evansin toimesta, minkä lisäksi Pontus Tidemand kilpailee tallin kolmannella autolla ainakin Monte Carlossa ja Ruotsissa.

Rallitallissa puhaltavat muutosten tuulet, sillä M-Sportin perustaja ja tallipäällikön virkaa aiemmin hoitanut Malcolm Wilson luovuttaa roolinsa Richard Millenerille. Wilson itse jatkaa M-Sportin johdossa, mutta hän keskittyy enemmän yhtiön kokonaiskuvan hoitoon.