F1-talli Red Bull ja sveitsiläinen kellonvalmistaja TAG Heuer ovat solmineet uuden kolmevuotisen yhteistyösopimuksen. Uusi kontrahti solmitaan uudenlaidessa tilanteessa, sillä Red Bullin ei tarvitse enää piilotella moottoreidensa nimeä.

Tallin ja Renaultin ajauduttua tukkanuottasille vuonna 2015 yhtesityö saatiin jatkumaan vain sillä perustein, ettei Renaultin nimi näkynyt tallin virallisessa nimessä tai autoissa. Moottorimerkiksi merkattiin TAG Heuer, vaikka kellofirmalla ei ollut mitään tekemistä voimanlähteen kanssa.

Ensi kaudeksi Red Bull vaihtaa Hondaan, joten ohdakkeinen Renault-liitto ja sen aiheuttama nimirasite päättyy. Yhteistyö kellomerkin ja tallin välillä jatkuu kuitenkin tiiviinä uuden sopimuksen myötä kauteen 2021 saakka.

TAG Heuerin nimi liitetään oleellisesti formula ykkösiin. Merkki on ollut näkyvä osa formulasirkusta jo 1970-luvun alusta lähtien. Ennen Red Bullia se toimi niin Ferrarin kuin McLareninkin yhteistyökumppanina.